Bekladding

Wanneer u te maken heeft gekregen met bekladding van uw voorgevel spreekt het voor zich dat u dit zo snel mogelijk zult willen aanpakken. U kunt er dan voor kiezen om de bekladding zelf te verwijderen of u kunt een ervaren firma onder de arm nemen. In ieder geval is het absoluut noodzakelijk om de bekladding zo snel mogelijk te verwijderen en daarnaast kunt u er indien gewenst ook voor kiezen om een speciale coating aan te brengen die er voor zorgt dat mogelijke nieuwe graffiti niet meer zo goed zal hechten. Hierdoor wordt het verwijderen van de bekladding een stuk eenvoudiger dan voorheen.

Bekladding zelf verwijderen

Er bestaan tegenwoordig verschillende mogelijkheden om aangebrachte bekladding op uw gevel zelf te verwijderen. Veel mensen willen dit proberen met zeer agressieve producten, maar dat kunnen we alleen maar ten stelligste afraden! Op deze manier kunt u er namelijk niet alleen voor zorgen dat de graffiti wordt verwijderd, daarnaast kunt u ook nog eens de ondergevel beschadigen met alle gevolgen van dien. Indien u bekladding wenst te verwijderen is het dan ook altijd aan te raden om gebruik te maken van milde technieken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van:

  • biologisch afbreekbare middelen
  • combinatie van perslucht en bakpoeder
  • een gesloten onderdruk straalsysteem

Bekladding laten verwijderen

Bent u toch bang dat u niet over voldoende ervaring beschikt om de graffiti te verwijderen of is de tekening gewoon te groot waardoor dit onbegonnen werk lijkt? In dat geval kunt u geheel vrijblijvend advies aanvragen bij lokale gevelreinigers. Zij kunnen u als geen ander op de hoogte brengen van de mogelijkheden en de kostprijs om de aangebrachte graffiti zo spoedig mogelijk te verwijderen. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer u geen zin heeft of het niet ziet zitten om zelf de aangebrachte bekladding te verwijderen, dan staat er een uitgebreid team met specialisten voor u klaar die u daarbij kunnen helpen!

Wat kost gevelreiniging?

Achterhaal de exacte kosten voor het verwijderen van graffiti door gebruik te maken van onze offerte service. Laat uw gegevens achter en kom direct in contact met specialisten. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.

Bekijk ook deze pagina’s:

> Graffiti verwijderen
> Tips
> Graffiti en de gezondheid
> Graffiti verwijderen steen
> Anti-graffiti coating
> Gebruikt materiaal
> Gevelreiniging
> Illegale graffiti
> Is graffiti kunst?
> Is graffiti vandalisme?
> Milieuvriendelijke graffiti
> Waarom graffiti?
> Zelf graffiti verwijderen
> Offertes