Graffiti spuiten

Bekladding

Wanneer u te maken heeft met bekladding aan de gevel van uw woning, winkel of kantoorpand spreekt het voor zich dat u dit zo snel mogelijk wilt aanpakken. U kunt er dan voor kiezen om de bekladding zelf te verwijderen of u kunt een ervaren gevelreinigingsbedrijf onder de arm nemen. In ieder geval is het noodzakelijk om de bekladding snel te verwijderen en daarnaast kunt u er indien gewenst ook voor kiezen om een speciale coating aan te brengen die er voor zorgt dat nieuwe graffiti niet meer zo goed zal hechten. Hierdoor wordt het verwijderen van de bekladding een stuk eenvoudiger dan voorheen.

Bekladding

1) Bekladding zelf verwijderen

Er bestaan tegenwoordig verschillende mogelijkheden om bekladding zelf te verwijderen. Veel mensen willen dit proberen met zeer agressieve producten, maar dat kunnen we alleen maar ten stelligste afraden! Op deze manier kunt u er namelijk niet alleen voor zorgen dat de graffiti verwijderd wordt, daarnaast kunt u tegelijkertijd ook de ondergevel beschadigen met alle gevolgen van dien. Het is dan ook altijd aan te raden om gebruik te maken van milde technieken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van:

  • biologisch afbreekbare middelen
  • combinatie van perslucht en bakpoeder
  • een gesloten onderdruk straalsysteem

2) Bekladding laten verwijderen

Bent u toch bang dat u niet over voldoende ervaring beschikt om de graffiti te verwijderen of is de tekening gewoon te groot waardoor dit onbegonnen werk lijkt? In dat geval kunt u geheel vrijblijvend advies aanvragen bij lokale gevelreinigers. Zij kunnen u als geen ander op de hoogte brengen van de mogelijkheden en de kostprijs om de aangebrachte graffiti zo spoedig mogelijk te verwijderen.

Wat kost gevelreiniging precies?

Achterhaal de exacte kosten voor uw opdracht door gebruik te maken van onze offerte service. Laat uw gegevens achter en kom in contact met specialisten in uw regio. Gratis en vrijblijvend!