Anti-graffiti coating

Indien u in een omgeving woont waar vaak bekladding met graffiti plaatsvindt kan het interessant zijn om er voor te kiezen om een anti-graffiti coating te laten aanbrengen. Deze speciale coating biedt als het ware een onzichtbare, extra beschermlaag voor uw gevel. Dat is bijzonder interessant, want wanneer u opnieuw te maken krijgt met schade door graffiti kan deze veel eenvoudiger worden opgelost.

Dit zorgt voor een snellere reiniging van de graffiti en daarnaast dienen er minder producten te worden ingezet waardoor u een behoorlijk bedrag kunt besparen. Is uw huis eveneens gelegen in een omgeving waar vaak bekladding wordt vastgesteld? Dan kan het absoluut geen kwaad om er voor te kiezen om deze coating op uw voorgevel te laten plaatsen.

Wat is anti-graffiti coating precies?

De anti-graffiti coating komt tegenwoordig voor in verschillende vormen. Het gebruik van een dergelijke coating wordt in het bijzonder aangeraden wanneer uw woning is gelegen in een vatbare omgeving, maar daarnaast wordt het ook aangeraden indien u bijvoorbeeld over een geklasseerd pand beschikt of wanneer de gevel lastig te reinigen valt. Deze coating zorgt er voor dat graffiti op een zeer eenvoudige manier kan worden verwijderd en dat terwijl het risico op manifestatie van de gebruikte verf tot een absoluut minimum kan worden beperkt. Het mag dan ook duidelijk zijn, wilt u uw huis betere beschermen tegen vandalen die gebruikmaken van graffiti? Dan kan het beslist de moeite waard zijn om gebruik te maken van een anti-graffiti coating.

Nadelen van anti-graffiti coating

Zijn er naast de interessante voordelen ook nadelen verbonden aan de anti-graffiti coating? Eigenlijk niet. Afhankelijk van de coating die u kiest kan deze zeer eenvoudig worden verwijderd (handig bij restauratie van de gevel) en daarnaast heeft ze geen directe impact op de uitstraling van uw woning. Indien u met andere woorden uw gevel wenst te beschermen tegen kwalijke invloeden van buitenaf, dan is het beslist de moeite waard om deze coating aan te brengen!

Wat kost gevelreiniging?

Achterhaal de exacte kosten voor het verwijderen van graffiti door gebruik te maken van onze offerte service. Laat uw gegevens achter en kom direct in contact met specialisten. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.

Bekijk ook deze graffiti pagina’s:

> Graffiti
> Graffiti en de gezondheid
> Bekladding
> Gebruikt materiaal
> Gevelreiniging
> Illegale graffiti
> Is graffiti kunst?
> Is graffiti vandalisme?
> Milieuvriendelijke graffiti
> Waarom graffiti?
> Zelf verwijderen
> Offertes