Graffiti spuiten

Gevelreiniging

Gevelreiniging kan in verschillende situaties noodzakelijk zijn. U kunt deze vorm van reinigen toepassen omdat er zich bijvoorbeeld vuil heeft gemanifesteerd op uw muren of er sprake is van mosvorming, maar daarnaast kan gevelreiniging ook gewenst zijn in situaties waarin er sprake is van graffiti bekladding. Vooral in probleemgebieden zijn huizen en monumenten vaak het mikpunt van vandalen. Ook in deze situaties kan gevelreiniging vaak de perfecte oplossing bieden.

Gevelreiniging

Wat is gevelreiniging precies?

U kunt ervoor kiezen om zelf een vorm van gevelreiniging toe te passen door gebruik te maken van de producten en hulpmiddelen die in de winkel zijn terug te vinden, maar u kunt er ook voor kiezen om een gevelreinigingsbedrijf onder de arm te nemen. Dit bedrijf kan de opdracht voor u uitvoeren en kan er voor zorgen dat uw gevel er in korte tijd weer als nieuw zal uitzien. Gevelreiniging kan daarnaast op verschillende manieren gedaan worden waardoor de impact op uw gevel en de omgeving zo beperkt mogelijk kan worden gehouden. Hierna volgt een overzicht van de meest voorkomende redenen om een gevelreinigingsbedrijf in te schakelen:

  • Graffiti verwijderen
  • Roet verwijderen (zwarte aanslag)
  • Salpeterzuur aanslag verwijderen (witte muuruitslag)
  • Klimop verwijderen
  • Schimmels verwijderen
  • Stof/zand verwijderen
  • Uitwerpselen verwijderen
  • Vochtproblemen oplossen (muur impregneren)

Beschadigingen aan de ondergevel

Specifiek voor gevelreiniging geldt dat bij een foutieve uitvoering schade aan de zogenaamde ondergevel toegebracht kan worden. Het is dus belangrijk om rekening te houden met de producten die worden gebruikt. Daarnaast wordt het aangeraden om het gebruik van water ook tot een minimum te beperken omdat er anders ook grondverontreiniging kan optreden. Vreest u dat u zelf niet in staat bent om beschadigingen, vuil of graffiti van uw gevel te verwijderen? In dat geval kan vrijblijvend advies inroepen van een gevelreinigingsbedrijf een interessante keuze zijn!

Wat kost gevelreiniging precies?

Achterhaal de exacte kosten voor uw opdracht door gebruik te maken van onze offerte service. Laat uw gegevens achter en kom in contact met specialisten in uw regio. Gratis en vrijblijvend!