Kosten graffiti verwijderen

Veel mensen die het slachtoffer zijn geworden van vandalisme door middel van graffiti zullen deze zo snel en efficiënt mogelijk willen verwijderen. U kunt er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan om zo kosten te besparen, maar u kunt er eveneens voor kiezen om een beroep te doen op specialisten.

De kostprijs die in rekening wordt gebracht voor het verwijderen van graffiti wordt bepaald aan de hand van de omvang van het project, maar ook op basis van de ondergrond, de hardnekkigheid van het vandalisme en ga zo maar door. Om een goede indruk te krijgen van de kostprijs voor het verwijderen van graffiti wordt het daarom aangeraden om vrijblijvend advies in te winnen bij een gespecialiseerd bedrijf.

Dit zijn ongeveer de kosten als je van plan bent om een gevelreinigingsbedrijf in te schakelen:
Zandstralen: 12 euro per m2
Chemische reiniging: 18 euro per m2
Reiniging onder hoge druk (heet): 8 euro per m2
Reiniging onder hoge druk (koud): 7 euro per m2

Kosten beperken

Wanneer u te maken heeft gekregen met graffiti aan de voorgevel van uw huis zult u deze zo snel mogelijk willen laten verwijderen. Zoals eerder reeds aangegeven zijn de kosten die hiermee gepaard gaan afhankelijk van verschillende factoren. Om de kostprijs van het verwijderen van graffiti tot een minimum te beperken kunt u er ook voor kiezen om zelf aan de slag te gaan. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld perslucht in combinatie met bakpoeder of van een gesloten onderdruk straalsysteem kan de belangrijkste schade reeds zeer eenvoudig worden opgelost. Het mag dan ook duidelijk zijn, wilt u de kosten die gepaard gaan met het verwijderen van graffiti tot een absoluut minimum beperken? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan!

Wat kost gevelreiniging?

Achterhaal de exacte kosten voor het verwijderen van graffiti door gebruik te maken van onze offerte service. Laat uw gegevens achter en kom direct in contact met specialisten. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.