Graffiti verwijderen steen

Wanneer u over een voorgevel van (bak)steen beschikt en er daar graffiti op wordt gespoten, dan vormt dat een direct obstakel voor de uitstraling van uw woning. Het spreekt dan ook voor zich dat u deze zo snel mogelijk zult willen verwijderen. Dat is ook nodig, want anders krijgt de verf teveel tijd om in de steen te trekken waardoor het nog moeilijker te verwijderen wordt. Bent u op zoek naar een mogelijkheid om graffiti te verwijderen van steen? Dan stellen wij in dit artikel graag een aantal passende oplossingen aan u voor!

Kan ik zelf graffiti op steen verwijderen?

Indien u graffiti van een stenen oppervlak wenst te verwijderen kunt u er onder andere voor kiezen om gebruik te maken van de zogenaamde Super Stripper. Deze methyleenchloride verfafbijtpasta is uitstekend voor het gebruik op een stenen oppervlak. Het zorgt er voor dat de graffiti zowel binnen als buiten op eenvoudige wijze kan worden verwijderd en dat het zonder schade wordt aangebracht aan de steen zelf. Een ander product waar u gebruik van kunt maken is een zogenaamde bleekgel. Deze speciale gel kan op de graffiti worden aangebracht waarna deze de zogenaamde graffiti shadows van stenen kan verwijderen. Hierdoor wordt de rest van de graffiti eenvoudiger om weg te werken en voorkomt u schade aan de onderliggende steen. Zelf graffiti van steen verwijderen is hoe dan ook geen enkel probleem indien u over de nodige hulpmiddelen en producten beschikt.

Graffiti verwijderen steen uitbesteden

Globaal gezien is het toch vaak veiliger om de reiniging van uw gevel uit te besteden aan een ervaren gevelreiniger. Veel mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om met zeer agressieve producten de graffiti van hun steen te verwijderen waardoor ze te maken krijgen met allerhande schade aan de ondergrond. Deze schade is vaak veel moeilijker te herstellen en veel duurder dan het gewoon verwijderen van graffiti.

Graffiti laten verwijderen?

Bent u het slachtoffer geworden van vandalisme met graffiti? Dat is natuurlijk bijzonder vervelend. Hoewel graffiti in eerste instantie een vorm van expressie is en door velen wordt aanzien als kunst is het zo dat dit steeds vaker wordt aangegrepen om gewoon schade aan te brengen aan gebouwen en monumenten. Wanneer u met dergelijke schade te maken krijgt is het echter steeds mogelijk om deze te laten verwijderen. Door een beroep te doen op een gevelreinigingsbedrijf zorgt u er voor dat uw gevel er in geen tijd weer als nieuw uit komt te zien en dat zonder dat u rekening dient te houden met extra kosten. Bent u op zoek naar een dergelijke partij die dit voor u kan verwezenlijken? Aarzel dan niet langer en kom er snel alles over te weten op de pagina vrijblijvend advies.

Wat kost gevelreiniging?

Achterhaal de exacte kosten voor het verwijderen van graffiti door gebruik te maken van onze offerte service. Laat uw gegevens achter en kom direct in contact met specialisten. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.

Bekijk ook deze graffiti pagina’s:

> Graffiti
> Graffiti en de gezondheid
> Graffiti soorten
> Graffiti verwijderen
> Graffiti verwijderen beton
> Graffiti verwijderen glas
> Graffiti verwijderen hout
> Kosten
> Milieuvriendelijke graffiti
> Waarom graffiti?
> Zelf graffiti verwijderen
> Offertes