Tips graffiti verwijderen

Werd er graffiti aangebracht op uw gevel en weet u niet goed hoe deze te verwijderen? In dat geval geven we u in dit artikel graag een aantal interessante tips.

Combinatie perslucht en bakpoeder

Een interessante tip om graffiti te verwijderen op met name glas, natuursteen of RVS is gebruikmaken van een combinatie van perslucht met bakpoeder. Op deze manier zorgt u er voor dat het oppervlak niet kan worden beschadigd terwijl de aanwezige graffiti toch op efficiënte wijze kan worden verwijderd. Dat is nog niet alles, want daar komt bij dat er slechts een minimum aan water nodig is en dat de graffiti zeer eenvoudig van de ondergrond kan worden geschrobd.

Onderdruk straalsysteem

Eén van de meest toegepaste manieren om graffiti te verwijderen is door gebruik te maken van een gesloten onderdruk straalsysteem. Bij dit systeem wordt er gebruik gemaakt van een zuigende werking. Door het systeem toe te passen wordt door middel van granulaat in combinatie met onderdruk de verf van de ondergrond losgemaakt en weggezogen. Deze manier van werken vereist geen water waardoor er ook geen afvalstoffen vrijkomen en de reiniging geen impact heeft op de ondergrond.

Let op voor de onderliggende gevel

Wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van te agressieve producten kan dit ervoor zorgen dat de onderliggende gevel kan worden aangetast. Omwille van deze reden is het bij twijfel over de te gebruiken producten steeds aan te raden om een ervaren gevelreinigingsbedrijf onder de arm te nemen. Zij zijn als geen ander in staat om te bepalen met welke producten uw gevel dient te worden gereinigd om schade te voorkomen.

Op deze manier kan de aangebrachte graffiti op eenvoudige wijze worden verwijderd en dat zonder dat u te maken krijgt met vervelende risico’s of problemen. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien u te maken heeft gekregen met vandalisme met graffiti en u er geen gepaste oplossing voor in huis hebt kan het altijd interessant zijn om vrijblijvend advies van een gevelreinigingsbedrijf in te roepen.

Laatste tip: offertes vergelijken

Vreest u na het lezen van de bovenstaande tips dat u toch over te weinig kennis beschikt om de graffiti te verwijderen en wilt u dit liever door specialisten laten doen? Vraag dan geheel vrijblijvend advies over hoe zij u precies van dienst kunnen zijn. Hoewel graffiti in eerste instantie een vorm van expressie is en door velen wordt aanzien als kunst is het zo dat dit steeds vaker wordt aangegrepen om gewoon schade aan te brengen aan gebouwen en monumenten. Wanneer u met dergelijke schade te maken krijgt is het echter steeds mogelijk om deze te laten verwijderen. Door een beroep te doen op een gevelreinigingsbedrijf zorgt u er voor dat uw gevel er in geen tijd weer als nieuw uit komt te zien en dat zonder dat u rekening dient te houden met extra kosten. Bent u op zoek naar een dergelijke partij die dit voor u kan verwezenlijken? Aarzel dan niet langer en vraag gratis offertes op.

Wat kost gevelreiniging?

Achterhaal de exacte kosten voor het verwijderen van graffiti door gebruik te maken van onze offerte service. Laat uw gegevens achter en kom direct in contact met specialisten. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.

Bekijk ook deze graffiti pagina’s:

> Graffiti
> Graffiti en de gezondheid
> Graffiti soorten
> Graffiti verwijderen
> Graffiti verwijderen beton
> Graffiti verwijderen glas
> Graffiti verwijderen hout
> Graffiti verwijderen kosten
> Graffiti verwijderen steen
> Anti-graffiti coating
> Waarom graffiti?
> Zelf graffiti verwijderen
> Offertes