Graffiti spuiten

Graffiti verwijderen

Wanneer u slachtoffer bent van vandalisme door graffiti zult u uw gevel op correcte wijze reinigen. U kunt er voor kiezen om dit zelf te doen, maar u kunt ook een beroep doen op een professioneel gevelreinigingsbedrijf welke in staat is om de tekeningen op efficiƫnte wijze te verwijderen. Daarnaast zijn de kosten voor dergelijke klussen vaak zeer beperkt waardoor dit meteen de interessantste oplossing is voor het verwijderen van alle soorten graffiti.

1) Zelf graffiti verwijderen

De meeste mensen die te maken krijgen met graffiti kiezen er voor om deze zelf te verwijderen. Dat is perfect haalbaar wanneer het gaat om kleine, onschuldige vormen van graffiti (zie soorten graffiti), maar bij erg groot en uitgestrekt vandalisme is dat een stuk minder voor de hand liggend. Wanneer u zelf graffiti wenst te verwijderen is het in ieder geval interessant om er rekening mee te houden dat het product dat u moet gebruiken afhankelijk is van de ondergrond. Verschillende agressieve producten kunnen er misschien wel voor zorgen dat de graffiti wordt verwijderd, maar kunnen ook de kleur van de gevel aantasten en dat is uiteraard niet de bedoeling. Denk er dan ook goed over na voordat u zelf graffiti gaat verwijderen.

Graffiti verwijderen

2) Een beroep doen op een gevelreinigingsbedrijf

Wanneer u over onvoldoende kennis beschikt op het gebied van de te gebruiken producten is het een goed idee om daarvoor een beroep te doen op een gevelreinigingsbedrijf. Dit geldt ook voor situaties waarin de bekladding zo grootschalig is dat het nauwelijks haalbaar is om deze handmatig te verwijderen. Indien u met een aanzienlijke schade aan uw gevel door graffiti te maken krijgt kan het dan ook nooit kwaad om vrijblijvend advies aan te vragen. Op deze manier krijgt u meteen een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de daaraan verbonden prijzen.

Wat kost gevelreiniging precies?

Achterhaal de exacte kosten voor uw opdracht door gebruik te maken van onze offerte service. Laat uw gegevens achter en kom in contact met specialisten in uw regio. Gratis en vrijblijvend!