Zelf graffiti verwijderen

Indien u graffiti aan uw voorgevel vaststelt zult u deze te allen tijde zo snel mogelijk willen verwijderen. In eerste instantie kunt u er voor kiezen om de graffiti zelf te verwijderen. Tegenwoordig bestaan er twee zeer populaire mogelijkheden. In eerste instantie kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van perslucht in combinatie met bakpoeder. Op deze manier wordt een zachte laag aangebracht bovenop de graffiti waarna deze middels een straal verwijderd kan worden. De energieoverdracht die vervolgens plaatsvindt maakt het op eenvoudige wijze mogelijk om deze van de ondergrond te schrobben. Een andere mogelijkheid is gebruikmaken van een gesloten onderdruk straalsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de graffiti als het ware van de ondergrond af wordt gezogen waardoor deze eveneens zeer efficiënt kan worden verwijderd.

Waarom zelf graffiti verwijderen?

Er kunnen verschillende interessante voordelen verbonden zijn aan het zelf verwijderen van graffiti. In eerste instantie kunt u hierdoor besparen op de kostprijs van een gevelreinigingsbedrijf. Daar tegenover staat echter wel dat u zelf de producten en hulpmiddelen in huis zult moeten halen om uw gevel te reinigen waardoor het financiële voordeel zeer beperkt is. Tel daarbij op dat u het risico loopt om uw gevel te beschadigen en er heel wat tijd in dient te investeren en het kan toch zomaar interessanter zijn om vrijblijvend advies in te winnen bij een ervaren gevelreiniger.

Het aanbrengen van een coating op uw gevel

Wanneer u regelmatig te maken krijgt met graffiti op uw gevel is dat natuurlijk bijzonder vervelend. Niet alleen dient u namelijk rekening te houden met enkele steeds terugkerende kosten, daarnaast zult u ook de nodige tijd verliezen en wordt de uitstraling van uw huis tijdelijk negatief beïnvloed.

Om de impact van graffiti op uw gevel steeds tot een minimum te beperken kunt u er voor kiezen om een speciale coating aan te brengen. Deze coating plaatst als het ware een beschermlaag op uw muur waardoor deze wordt beschermd tegen de impact van graffiti. Hierdoor kunnen de reinigingswerken veel eenvoudiger verlopen waardoor u ook de kostprijs kunt beperken.

Graffiti laten verwijderen?

Bent u het slachtoffer geworden van vandalisme met graffiti? Dat is natuurlijk bijzonder vervelend. Hoewel graffiti in eerste instantie een vorm van expressie is en door velen wordt aanzien als kunst is het zo dat dit steeds vaker wordt aangegrepen om gewoon schade aan te brengen aan gebouwen en monumenten. Wanneer u met dergelijke schade te maken krijgt is het echter steeds mogelijk om deze te laten verwijderen. Door een beroep te doen op een gevelreinigingsbedrijf zorgt u er voor dat uw gevel er in geen tijd weer als nieuw uit komt te zien en dat zonder dat u rekening dient te houden met extra kosten. Bent u op zoek naar een dergelijke partij die dit voor u kan verwezenlijken? Aarzel dan niet langer en kom er snel alles over te weten op de pagina vrijblijvend advies.

Wat kost gevelreiniging?

Achterhaal de exacte kosten voor het verwijderen van graffiti door gebruik te maken van onze offerte service. Laat uw gegevens achter en kom direct in contact met specialisten. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.

Bekijk ook deze pagina’s:

> Graffiti
> Graffiti en de gezondheid
> Preventie
> Verfsoorten
> Graffiti geschiedenis
> Graffiti soorten
> Graffiti verwijderen
> Graffiti verwijderen beton
> Graffiti verwijderen glas
> Graffiti verwijderen hout
> Graffiti verwijderen steen
> Kosten
> Tips
> Anti-graffiti coating
> Offertes